Forårs Cirkel

Ét dags cirkel i skoven 

Vi befinder os i vårens tid, luftens og vindenes årstid. Det er en tid, hvor vi måske oplever behovet for at tage plads, flyve lidt højere og se vores frø, ideer og drømme spire og tage form. Det kan også være en tid, hvor vi i hemmelighed længes tilbage til det rolige vinterhi, og let overvældes af forårets skabende og udfoldende livskraft.

På denne dag inviteres du til at tage plads i cirklen af kvinder og møde dig selv og hinanden fra kroppen og fra det indre blik. Vi vil samle næring i cirklen, ved ilden, fra jorden, skoven og fra en kop ceremoniel kakao.

I denne cirkel vil vi åbne hånden og se de frø der spirer her. Vi vil lytte til forårets vinde, som stryger over landet og hvisker vores navn i trækronerne.

Hvad skal spire, vandes og bevæges? Hvad vil forblive i jorden for nu? Hvordan skaber vi i tiden hvor alt springer ud, mens vi bevarer begge ben på jorden?

Foråret kan være et tiltrængt lyspunkt efter en lang mørketid, hvor vi skifter harm og letter som en fugl mod ukendte højder. Foråret kommer med transformation, nyt liv og viser os at alt bliver født på ny igen og igen. Netop derfor kan denne tid være en tid, hvor det ekspanderende kan være overvældende, og vi længes måske efter jordforbindelse og balance mellem udfoldelse og tilbagetrækning. På denne dag inviteres du til at skabe rum og ritual for det indre såvel som det ydre forår. 

I løbet af dagen vil du arbejde med naturbaseret praksisser og kreative øvelser, som vil vende dit blik mod naturen og mod din indre forårs skaber.

Cirklen er et intimt rum med plads til 12 kvinder

fern, green, sprout-4093534.jpg
smoke, incense, aroma-3843620.jpg
eurasian wigeon, duck, water bird-4914971.jpg

Dagen vil konkret bestå af: 

Skriveøvelser 

Fordybelse 

Deling i et trygt rum

Intuitiv bevægelse

Sang 

Sidde rundt bålet

Meditationer og visualiseringer 

Øvelser der styrker jordforbundetheden og jordforbindelsen  

Plads til at hvile og væren i skoven

Kakao ceremoni

PRAKTISK

DATO / STED

22 maj 2022, kl. 12-18 

Et skovhus i Birkerød nord for København

INVESTIERING

750 kr.

Kan betales af to rater

Tilmeldingen er bindende, pengene gives ikke retur. Overvej derfor om du vil investere din tid og dit nærvær. Hvis du forhindres i at deltage, kan du give din plads videre.

Max 12 deltagere.

Alle kvinder* er velkomne, og der er ingen forudsætninger der er nødvendige for at være en del af cirklen. Du er velkommen som du er og som du har det på dagen. 

*Forløbet henvender sig til alle der kalder sig kvinde og non-binær. Kvinde på sin egen måde og med sin egen definition af ordet.