OM ADINE 

Jeg er sanger/sangskriver/musiker og har egen kursusvirksomhed. Mine forløb og kurser er for dig, der ønsker at fordybe og mærke forbindelsen til dig selv, hinanden og naturen gennem brug af sang og stemme.

Jeg skaber naturbaseret forløb, 1:1 sessioner og længerevarende kurser i sang og stemmearbejde, som jeg kalder: SongKeepers.

Jeg arbejder som sanger og komponist bl.a. i trioen Himla, og du kan møde mig rundt omkring i landet, når jeg spiller koncerter. Mit arbejde med musik handler først og fremmest om fordybelse, forbundethed og opfindsomhed. Jeg er inspireret af nordisk folkemusik, klassisk singer songwriting og avantgarde. Noget du vil høre, når du lytter til Himla. 

Sang er for mig dér hvor livet strømmer ud, og jeg har brugt mange år på at skabe sangpraksisser for forbindelsen til kroppen, naturen og til det intuitive og følende i os. 

Det har jeg, fordi jeg tror på at sang er en kilde, der strømmer i os alle og som kan skabe forandring, vækst og hjælpe os hjem til os selv igen. Også når sangen kommer fra et stille sted.  

Derudover er jeg vildt interesseret i nervesystemet og i bindevævet og arbejder aktivt med disse dele af kroppen i mit arbejde med sang. Dette arbejde er blidt, nænsomt og langsomt, fordi det er lige dér vi skaber de dybe bevægelser.

Jeg følger ikke én lære, metode eller retning i mit arbejde med sang. Jeg har skabt min egen vej og har vævet det, jeg nu giver videre, sammen af mange års erfaringer, praksisser og uddannelse, og henter inspiration mange steder fra. I dag tilbyder jeg holistisk sang og stemme arbejde til dig, der ønsker at lade sang blive en del af din rejse som menneske. Med holistisk, mener jeg kort og godt, at det er for det hele menneske.

Udover mine danske, har jeg norske rødder, og er vokset op med det ene ben på Københavns asfalterede veje og det andet ben i Telemarks store, stille fyrreskove.

Der kunne stå meget forskelligt om mig her, mennesker er nuancerede og sammensatte. Dog vender jeg ofte tilbage til naturen, til kroppen og til sangen. Og jeg er dybt taknemmelig over, at kunne dele mit arbejde med dig. 

Velkommen til !

Lyt … mens du læser videre

Et udpluk af relevant uddannelse & læring

 • Underviser på Uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness/ ved Nina Lerche / 2024-
 • Mentorforløb / Connected Singing / ved Sanne Graulund / 2024- 
 • Kurser hos Anne Rosing Instituttet/ ved Anne Rosing / 2023
 • Naturterapeutisk Mindfulness Instruktør / ved Nina Lerche / 2021-2022
 • Trioen Himla nomineres til “Årets Nye Danske Rootsnavn” / Adine Fliid er sanger, sangskriver og guitarist i Himla / 2021
 • Forløb hos Intuitive body and dance / ved Stefana Serafina / 2019- 
 • Shamanistisk sangpraksis / ved Annette Høst / 2021 
 • Mindful Self-Compassion / ved A. H. / 2020
 • KA i Retorik med speciale i Stemmebrug / 2014-2017
 • BA projekt / Bulgarsk Folkesang / ved Anne Rosing / 2014
 • BA i Musikvidenskab / 2010-2014
 • + min egen praksis samt de forløb jeg skaber rummer udpluk fra forskellige  naturbaseret praksiser, sangtraditioner og teknikker, meditationer og embodiment træning.
 • Jeg har derudover undervist i sang, stemmetræning og kor siden 2012.   

Tak til Nina Lerche, min mentor og samarbejdspartner.

Tak til Rikke Mikuta for billeder på hjemmesiden.