Sangens Rødder

Weekendkursus

Sangens Rødder / Weekendkursus

Følg med her for kommende “Sangens Rødder” weekendkurser. 

Du kan også skriv til mig, hvis jeg skal kontakt dig. 

Sangens Rødder er et kursus for dig, der ønsker at bruge en weekend på holistisk sang & stemmearbejde. 

Weekenden har særlig fokus på tre elementer i min tilgang til holistisk sang:

*Intuitiv & meditativ sangpraksis

*Gamle nordiske folkesange

*Rewilding – Sang som forbindelse til natur

Intuitiv & meditativ sangpraksis

Du vil undersøge, hvad det vil sige, at lade sjælen og hjertet synge. At bruge sin intuition er en gave og en kunst i sang. En kunst, vi kan træne og arbejde med at gøre mere tilgængelig for os. Jeg vil invitere dig ind i øvelser, der styrker din intuitive sans og din evne til at lytte indad og ud, når du synger. Mit ønske er, at lade dig få et rum og give dig værktøjer til at åbne din intuitive sangstemme. 

Gamle nordiske folkesange

Sangene vi arbejder med på Sangens Rødder er sange og melodier fra nordiske traditioner og nordisk folkemusik. Sangene er skrevet, sunget og videregivet af dem før os, og handler om deres levet liv, erfaringer og livstråde. Du får her mulighed for at udforske sangenes budskaber, musikkens rødder, og lytte til, hvad de gamle sange fortæller dig om livet i dag.

Rewilding - Sang som forbindelse til natur

Sang og stemmearbejde kan være en praksis og en hjælp til at træde et skridt nærmere dig selv, andre og verden omkring dig. Jeg har i mange år fordybet og udviklet mit arbejde med sang, som en naturforbindende praksis, og jeg vil på dette kursus invitere dig ind i sang som rewilding. 

Der vil bl.a. indgå en- og flerstemmig sang, skriveøvelser, kropslige øvelser og meditationer, hvor du inviteres til at gå ind i en kreativ proces mellem dig og din stemme.

Der er ingen forudsætninger for at være med på kurset. At du har en stemme er nok. Uanset om du identificerer dig som sanger eller ej, er du velkommen.

Jeg glæder mig til at invitere dig ind i mødet med din egen stemme, dine rødder, naturen og den nordiske folkesang! 

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om kurset, er du altid velkommen til at skrive til mig.