ÉT DAGS RETREAT

NYTÅRS CIRKEL FOR KVINDER

* NÆRING, JORD & OVERGANGE *

Vi befinder os i vinterens tid, jordens årstid. Det er en tid, hvor du måske oplever behovet for at skrue ned for tempoet, hvile, gå i hi og vende blikket lidt indad. 

På retreatet inviteres du til at tage plads i cirklen af kvinder og møde dig selv og hinanden fra kroppen og fra det indre blik. Vi skal samle næring i cirklen, ved ilden, fra jorden og fra en kop varm ceremoniel kakao. Der vil være plads til at hvile, trække vejret langsomt, mærke jordforbindelsen, kroppens behov og forbindelsen til hinanden og os selv. Du får på denne dag mulighed for at fyldes af varm næring.

Ved nytår drejer årshjulet på ny. Du inviteres her til at skabe rum og ritual for overgange. Overgange kan være fulde af livskraft og hjælpe os til at stoppe op, mærke kroppen og jorden under vores fødder, så vi kan slippe det, vi ikke skal tage med videre. Netop derfor kan overgange også være tunge, svære og måske fulde af tidligere skuffelser og forventninger. På denne dag inviteres du til at være med det der er, uden at skulle ændre på det. Du inviteres til at møde overgangen i et blidt og kærligt ritual for at sige tak for det gamle, der har været, og det nye, som vil komme dig i møde. 

I løbet af dagen vil du arbejde med naturbaseret praksisser og kreative øvelser, som vil vende dit blik indad mod din indre natur og udad mod den naturen, som du er omgivet af.

Cirklen er et intimt rum med plads til 10 kvinder

smoke, incense, aroma-3843620.jpg
animal, zoo, nature
dark, chocolate, bar-2562840.jpg

Dagen vil konkret bestå af: 

Skriveøvelser 

Fordybelse i overgange

Deling i et trygt rum

Intuitiv og rolig bevægelse

Sang og Meditationer

Øvelser indenfor naturterapeutisk mindfulness 

Øvelser der styrker jordforbundetheden og jordforbindelsen  

Indendørs og udendørs sessioner

Plads til at hvile

Kakao ceremoni

PRAKTISK

DATO / STED

15 januar 2022, kl. 10-16 

I Silent Mind Circles, Ved Slusen 21, 2300 København + Amager Fælled

INVESTIERING

500 kr. ved tilmelding inden d. 15/11 2021, derfra 600 kr.

Tilmeldingen er bindende, pengene gives ikke retur. Overvej derfor om du vil investere din tid og dit nærvær. 

Max 10 deltagere.

Alle kvinder* er velkomne, og der er ingen forudsætninger der er nødvendige for at være en del af cirklen. Du er velkommen som du er og som du har det på dagen. 

*Forløbet henvender sig til alle der kalder sig kvinde og non-binær. Kvinde på sin egen måde og med sin egen definition af ordet.